Szavazás
Milyen helyezést vársz el a csapattól?
1-3
4-7
7-10
11-12

 1.

Dunaújvárosi Hírlapból (2005. november 2.)

Teremfoci:Túlhabzás

Újabb teremlabdarúgó-tornára került sor a közelmúltban, ezúttal az Ifjúsági és Sportiroda szervezésében zajló háromnapos minifesztivál keretében. A tizenöt csapat részvételével rendezett versenyt végül a szépnevű Egy Láda Sör formáció nyerte - nagy csatában.


 

    Eredetileg a Gárdonyi iskola tornatermébe hirdettek a Nagy Októberi Lazulás fantázianevű eseménysorozat keretében ifjúsági teremlabdarúgó-tornát. Talán a vicces névválasztás tette - miért pont Őszirózsa? -, talán más: egy a lényeg, a megméretésre annyi csapat jelentkezett, hogy a tizenöt csapatból álló mezőny egy részét - egészen pontosan két selejtezőcsoportot - a Rudas udvarára irányítottak a szervezők szombaton délelőtt.
    A gigászi csatákkal, látványos megoldásokkal, alkalmanként csontzenével színezett sorozat helyosztóink persze már a terem adott otthont (vagyis csak azok a csapatok buktak a dolgon, akik az első körben kiestek a "rudasos" formációk közül, ezek tagjai viszont elmondhatják magukról, hogy olyan teremlabdarúgó tornán jártak, ahol terem nekik csak melegedni volt, a meccseket viszonmt a lehető legnagyobb teremben, a szabadban rendezték).
    A mindvégig remek hangulatú összecsapás-sorozatot - amelyben persze az elődöntők és öntők során egyre kiélezettebb küzdelmet láthattak a torna szurkolói - végül az Egy Láda Sör fedőnevű gárda nyerte, mégpedig úgy, hogy nagy harcban, látványos csatában győzte le az Opti PC gárdáját (2-0).

 

    A harmadik helyért szintén nagy csata bontakozott ki, ebből - nevére alaposan rácáfolva - az Anti Foci Faláb együttese került ki győztesen: falábék a Gálázók gárdáját ütötték ki az elődöntőben 5-0 arányú győzelmükkel.
    A torna gólkirálya a győztes csapat játékosa, Szabó Marcell lett, aki hat mérkőzésen tizenkétszer talált az ellenfelek hálójába.
    Az alábbiakban - már csak a tanulságos eredmények miatt is - a legjobb nyolc közé került csapatok meccseinek végeredményét közöljük.
   
    Eredmények a nyolc között:


    Sopronig Mászok - Gálázók 2-2 (büntetőkkel: 3-5)
    Főnök és a kitsik - Opti PC 0-3
    Egy Láda Sör - Alibi 5-2
    Anti Foci Faláb - FC Kuba 5-0
   
    Elődöntők:
    Egy Láda Sör - Gálázók 5-1
    Opti PC - Anti Foci Faláb 2-1
   
    Bronzcsata:
    Anti Foci Faláb - Gálázók 5:0
   
    Döntő:
    Egy Láda Sör - Opti PC 2:0
   
    A győzteseknek gratulálunk, van egy sanda érzésünk, hogy a meccsnap estéjén bőven mérték a habot az Egy Láda Sör háza táján!

 


2.

Majális kupa

Csapatunk 2008. május 1-én a Dunaparton megrendezett Majális kupán 22 csapatból a bravúros 3. helyezést érte el.


 


3. River Plate-Kupa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012.03.25.-én megrendezett River Plate kupán csapatunk  7 csapatból az előkelő 2. helyezést érte el!


4.2013/2014 D-Osztály 2. helyezett